Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Diego Parra repetirà com a candidat del PP a les eleccions municipals

Diego Parra tornarà a ser el candidat del Partit Popular per a l’alcaldia de Tiana. Així ho ha confirmat el comitè electoral del Partit Popular de Barcelona, que s’ha reunit aquest dilluns 16 de gener per nomenar els candidats per a les eleccions municipals d’aquest 2023 d’alguns dels principals municipis de la comarca del Maresme amb menys de 20.000 habitants.

Parra, que ja es va presentar a les eleccions municipals del 2015 i del 2019, va ser el successor de Manuel Gonzalo al capdavant del PP de Tiana.

A més a més de Tiana, també s’han ratificat les candidatures d’Arenys de Mar (Juan José Almansa), Argentona (Juan José Fragoso), Calella (Céline Coronil), Dosrius (Pedro Martínez), Malgrat de Mar (Ana Vega), Sant Andreu de Llavaneres (Antonio Majó), Sant Vicenç de Montalt (Maria Elisa de Mata), Vilassar de Dalt (Gloria Aymerich), Alella (Carmen Torres), Palafolls (Marc Argile), Canet de Mar (Albert Martínez) i Santa Susanna (Inma Castilla).

El comitè electoral es reunirà de nou la setmana vinent per continuar amb el nomenament dels candidats de la comarca.

Per altra banda, l’Agrupació comarcal del Maresme de Junts per Catalunya Tiana també ha donat a conèixer les candidatures oficials per a les eleccions municipals. En el cas de Tiana, tal com ja va aprovar l’Assemblea Local de Tiana durant el mes de juny passat, la candidata a l’alcaldia serà Montse Torres, única regidora del grup al ple municipal.

JuntsxCat escull a Montse Torres com a cap de llista de les municipals del 2023