Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Eduard Montaño: “Ha estat un festival ple d’emocions”

Més de 30 cantaires damunt l’escenari. Una Sala Albéniz plena de gom a gom. És el resultat del concert del 30è aniversari de la Coral Infantil de Tiana. “Un festival ple d’emocions”, així és com el defineix el director de l’entitat, Eduard Montaño.

 

30 anys coral infantil concert

La sorpresa d’aquesta celebració ha estat la recuperació de la cançó “Som el cor infantil de Tiana”. Aquesta ha estat interpretada per membres actuals de la coral però, també, per alguns que han volgut reviure el record.

 

Queda un pas més per tancar aquest 30è aniversari. Ja fa temps que l’entitat té en ment preparar un llibre sobre la seva història. És per això que el president del Coro vol comptar amb les idees i les anècdotes de tots aquells que l’han viscut.

 

Des de la Coral Infantil ara es proposen mantenir el nivell dels cantants. A més, una de les novetats més importants és que s’han afegit al secretariat de corals infantils de Catalunya. D’aquesta manera podran innovar en el seu repertori i fer trobades amb altres corals. Un pas destacat segons el propi president.

 

Aquest cap de setmana ha estat l’última oportunitat per visitar l’exposició que commemora aquest aniversari. 400 persones han passat per la sala d’exposicions des de mitjans de novembre.