Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Bàsquet Tiana abusa del cuer i s’emporta la victòria per 90 a 64

El Bàsquet Tiana ha aconseguit una molt bona victòria contra un Figueres que continua sense aixecar el cap. Tot i el bon inici dels figuerencs, que en el descans dominaven de dos punts, han vist com a la segona part ha estat dilapidat. Això ha fet que els de Ramon Pla se les veiessin negres i fins i tot ha semblat que apareixien els fantasmes del passat. Però al començar la segona part el Tiana ha trencat el partit en un fatídic tercer període en què el conjunt de Miquel Martínez ha vist com el seu rival anotava fins a 31 punts.

En l’últim quart, els taronges, que han acabar el partit amb 11 triples, han aprofitat per ampliar les diferències fins als 26 punts finals. Un avantatge que serveix per donar moral als de casa nostra contra un dels rivals directes.

Seirol amb 16 punts i Llorente i Martinez amb 14 respectivament han estat els màxims anotadors de l’equip tianenc.

Amb aquest marcador els de Ramon Pla continuen a la zona baixa i tenen la salvació a 3 partits. La propera setmana descansa ja que el partit transcendental contra el Ripoll per decidir qui surt de la zona baixa ha estat aplaçat fins al 6 d’abril.