El CCE Tiana perd el liderat contra el Llavaneres jugant al exili

El partit s’ha plantejat amb un Tiana que no s’ha trobat còmode i ja a la primera part ha vist com el Llavaneres els aconseguia marcar just abans del descans i marxar als vestuaris amb un 0 a 1. En aquell moment l’entrenador ha fet molta feina de mentalitzar als jugadors per intentar sortir a per totes i ho han fet. Al minut 47 el Tiana marcava l’empat mitjançant Llagostera. Quan semblava que el partit es tornava a encarrilar de cara pels interessos del Tiana ha tornat a aparèixer el Llavaneres que ha marcat al 58 i ha sentenciat en el 82 quan els blaugranes més a l’atac estaven.

Amb aquest marcador i la victòria del Poblenou contra la Llàntia de Mataró, el CCE Tiana perd la primera posició de la taula en detriment de l’equip de Pineda de Mar.

Partit jugat a Pomar

El partit entre el CCE Tiana i el Llavaneres es va haver de jugar fora del municipal, ja que el camp estava tancat per ordre arbitral després de la picabaralla que hi va haver entre els tianencs i el Bufalà. Per poder jugar el partit es van desplaçar fins al camp del Pomar i jugar fora del seu terreny de joc encara va ser un handicap molt més important per l’equip de José Gomez.