El Bàsquet Tiana cau per 20 punts contra la Bisbal Bàsquet (78-98)

Des de l’inici del partit, els bisbalencs han imposat un alt ritme ofensiu, amb transicions ràpides que han desgastat als de Ramon Pla. Aquest ritme els ha aportat cistelles fàcils durant la primera part. Malgrat tot, el Tiana no s’ha acabat de desenganxar. Això ha fet que el marcador al descans acabés amb un 38 a 45.

A la represa el conjunt visitant ha continuat imposant un joc ràpid i el tercer quart ha estat el definitiu. La Bisbal ha anotat un parcial de 15 a 30 que ha deixat vist per sentencia el partit. En el quart i definitiu quart, els tianencs han aconseguit guanyar, però només ha servit per retallar la diferència.

El jugador més destacat de l’enfrontament ha estat Nieto dels empordanesos, que amb 38 punts, ha estat decisiu en la victòria. Els tianencs tornen a la tercera posició per la cua, ja que el Cabrera ha tornat a guanyar i el supera a la taula.