El Bàsquet Tiana diu adéu a l’ascens al caure contra el Bescanó (92-72)

No ha pogut ser, el Bàsquet Tiana ha caigut contra el Bescanó per 92 a 72 i ha dit adéu a les seves opcions d’ascens. Els de Sunyol Costa no han pogut fer res contra un equip que ha estat superior i que s’ha endut el partit. Un matx molt igualat en els primers 30 minuts i que s’ha decantat en el darrer i definitiu quart. Els taronges han vist com els locals els ficaven un parcial de 30 a 15 que ha deixat sense defensa a l’equip tianenc i al mateix temps ha deixat sense opcions a l’ascens. Una derrota que no entrava en els plans de l’equip com reconeix el mateix entrenador, Sunyol Costa

No haurien tingut opcions tot i guanyar

Com a consol cal dir que l’equip tianenc no hauria tingut opcions de pujar tot i que haguessin guanyat, ja que la resta de rivals han guanyat els seus partits. Al final la classificació els deixa en un setè lloc, tot i que no fa justicia a la temporada, demostra la igualtat d’aquesta lliga.

Tot i això l’entrenador reconeix que el fet de la victòria dels rivals directes per pujar fa que la derrota faci menys mal. Suynol Costa

Ara cal començar a preparar la propera temporada. Tant Sunyol Costa com Josep Maria Guzman comencen a mirar els plans de futur del primer equip i a tantejar jugadors per anar a per totes.