Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’entrevista amb Àlex Rosa: “La participació ciutadana comença en el punt 0, no en el punt de respondre un referèndum”

ENTREVISTA ELECTORAL AMB ÀLEX ROSA, LA CUP

El candidat de la CUP, Àlex Rosa
El candidat de la CUP, Àlex Rosa

El candidat de la CUP, Àlex Rosa, ha estat el segon convidat a les entrevistes electorals de Ràdio Tiana. El cap de llista ha afirmat que votar a la CUP vol dir “votar al 99% de la població, formada per la classe treballadora”. Rosa està convençut que amb ells la participació ciutadana serà “diferent”. Assegura que la població “no només serà escoltada” sinó que prendrà les seves pròpies decisions.

 

Aquestes són algunes de les propostes amb les quals la CUP portaria el “canvi radical” a l’Ajuntament de Tiana. Si les altres formacions no comparteixen aquesta idea sobre la “democràcia radical” veuen “difícil” arribar a un pacte de govern. Tot i això, volen que el nou alcalde o alcaldessa estigui al costat de la independència de Catalunya.


 

Una de les principals propostes de la CUP passa pel que ells anomenen “la sobirania energètica”. Els membres d’aquesta candidatura s’haurien format per aprendre com funciona la “remunicipalització” dels serveis.

 

El programa electoral de la CUP vol posar “solució” als carrers “unipersonals” amb un millor espai per als vianants, reactivar el comerç local amb l’ús de les cooperatives, establir les bases de la cultura tianenca perquè el poble gaudeixi d’una agenda “clara i estable” i fomentar l’esport de “base” que potenciï el “feminisme”.

 

El primer que faria Rosa com a alcalde

La primera mesura de la CUP tindria molt a veure amb la “remunicipalització dels serveis”. El candidat, Àlex Rosa, afirma que estudiarien els contractes amb les empreses, que presten servei al poble, per detectar possibles “incompliments”.