El Bàsquet Tiana guanya a un rival directe per l’ascens com el Ripoll (82-70)

Partit més plàcid del que es podria esperar el que ha viscut el Bàsquet Tiana aquesta setmana. Els de Sunyol Costa no han tingut excessius problemes per guanyar a un rival complicat i que també acaba de baixar de categoria com el Ripoll. El partit ha començat amb un parcial de 10 a 0 que ja ha deixat un aire molt més tranquil a tot l’equip tianenc. Els taronges, però, han seguit apretant i ja al descans manaven per una amplia avantatge de 43 a 30. Al tercer quart els del Ripollès s’han apropat al marcador fins als 6 punts, però el Tiana ha tornat a pitjar l’accelerador i ja ha estat imparable. Segons el mateix entrenador sumar una victòria era molt important. Sunyol Costa

El Ripoll és un dels ferms candidats a pujar de categoria i l’averatge favorable és important. A més l’entrenador considera que de moment no s’ha patit a cap dels dos partits i això és important

Aquesta manca de patiment es positiva i negativa. Positiva perquè demostra la superioritat de l’equip. Negativa perquè sembla que ho hagi de guanyar tot de manera fàcil. No serà així, ni molt menys. Per poder pujar cal treballar molt i ho té clar Sunyol Costa

Ara cal pensar en la propera setmana i en un rival com el Manlleu que encara no ha guanyat cap dels dos partits que ha disputat.