El CCE Tiana torna a perdre i a rebre una golejada a casa contra el Llavaneres (1-5)

Cap de setmana de nou amb derrota pel CCE Tiana. Els de Carlos Munuera segueixen sense conèixer la victòria i han tornat a encaixar una contundent derrota. Aquest cop contra el Llavaneres i a casa. El partit ja ha estat vist per sentència a la primera part, on els visitants han marxat amb un 0 a 4 en contra. A la segona les coses han millorat una mica, ja que els tianencs han sumat un gol al minut 59. A més el Llavaneres ha vist com i expulsaven un home al minut 72. Als de Munuera, a més, han vist com se’ls hi anul·lava un altre gol. Però amb tot ja era molt complicat i el Llavaneres s’ha endut el partit de manera clara al municipal. Un partit que tenia una lectura clara segons l’entrenador, el rival va ser molt superior, Carlos Munuera

L’entrenador té clar que cal millorar en molts aspectes de joc, el principal, sens dubte serà el de la defensa. Els blaugranes porten encaixats un total de 15 gols en 4 partits i això és un tema en el que treballa l’entrenador. Segons ell no és un problema de la línia defensiva, sinó del balanç de tot l’equip.

Ampliar la plantilla i doblar posicions

A dia d’avui un dels principals handicaps que té el CCE Tiana és la manca de jugadors a la plantilla. El primer equip consta només d’onze fitxes i això fa molt complicat la composició d’una alineació. A part el mateix entrenador és partidari de doblar les posicions i tenir com a mínim un parell de jugadors a cada una. Per tan caldria passar de 15 a 22 jugadors. Una feina en la que ja treballen tan ell com el club, Carlos Munuera

El mateix entrenador, però, té clar que a aquestes alçades de la temporada serà complicat aconseguir una plantilla tan àmplia.