Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Bàsquet Tiana perd de manera estrepitosa

El Bàsquet Tiana ha tornat a perdre de manera clara i contundent, aquesta vegada per40 a 75 contra el Club Bàsquet Granollers. Els de Ramón Pla no han plantat cara als vallesans, uns adversaris complicats i molt més compactats que mai. Els taronges no han tingut opcions en cap moment i han vist avançar el partit amb una diferència cada cop més gran. Tan en el primer quart com en el segon, el Tiana ha desaparegut, una actitud que només els ha fet sumar 16 punts durant el primer període. Els del Vallès, per la seva part, no han dubtat en continuar posant contra les cordes al conjunt tianenc.

 

Necessiten Vacances 

Amb aquest resultat, l’equip tianenc acaba l’any amb un balanç negatiu i amb ganes de descansar, tal hi com ha explicat el seu entrenador Ramón Pla.

El Tiana tornarà a la competició el proper dia 11 de gener i ho farà jugant a casa contra el Lliçà de Munt, rival amb només dues victòries més a la taula classificatòria. Amb la mentalitat de “remar en cada partit com si es tractés de l’últim”, els de Ramón Pla, afrontaran unes vacances que han de servir per iniciar amb força el 2014.