Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els Veïns: “Estem vivint una segona joventut. Ens ho estem passant bomba!”

Van tornar-hi fa dos anys i mig, després de 10 anys en silenci. Els fundadors dels ‘Veïns de l’Aureli’, en Roger Casanovas i en Jordi Picas van tornar a unir el grup i hi van convidar músics d’altres formacions de la seva època com The Bücker o Moix. “Dius: ei, tornem-hi? I ens ho passem pipa”. Jordi Picas explica amb els ulls brillants com s’han tornat a trobar, com d’exigent i crític és el públic tianenc i com els hi agradaria tenir entre 10 i 12 temes “gravats, ben produïts i ben fets”. Coincideix amb en Roger “és la segona joventut dels Veïns. Ens ho estem passant bomba”. I aquests dies, encara més. Els assajos a l’Escorxador són una desfilada de músics.

Estan preparant el seu primer gran concert fora del poble. De fet, només han tocat a Tiana i un cop a Montgat i ara s’estrenaran al Sarau 083911 de Badalona. Serà un concert amb col·laboracions molt especials: Guillem Aguilar, Xavier Maristany, Pere Esteve, Marta Alvarez, Lia Queralt, Jero Castellà i Dani Iglesias i l’actuació estelar de la Societat Coral Joventut Tianenca que participen amb una versió de ‘La plaça dels Peixos’. “El coro s’ho ha agafat “amb una il·lusió tremenda” diu en Roger “sona molt bé. Falta acabar d’empastar-ho tot”.

Entre els detalls d’aquest concert únic, hi trobareu ‘Red Shoes’ un hit de l’època dels Veïns de l’Aureli que ara tornen a recuperar per les noves generacions, i la balada “Noia preciosa”.

La cita és divendres, 27 de desembre a les 23h, al Sarau 083911 de Badalona.

Qui són Els Veïns?
Els Veïns són un grup de Pop, Rock, Funk, Reagge… “Tot el que ens vagi bé i podem tocar nosaltres, ho fem” diu en Roger Casanovas. “No tenim cap preferència ni cap estil. Anem fent sobre la marxa. No ens compliquem la vida”. “No som músics professionals, cap dels 7 viu de tocar els seu instrument” afegeix en Jordi Picas. “La gràcia que té és que som tots veïns i som tots benavinguts”, afegeix.

Entre els trets principals de les cançons de Els Veïns hi ha el fort lligam amb el poble que es deixa entreveure en alguns temes com ‘La Plaça dels Peixos’ i records d’infantesa que alguns components van viure juntament amb altres nens tianencs com ‘A toc de pio’, petit homenatge als anys de classe a l’Escola Mireia de Montgat.

Els Veïns són:

Roger Casanovas, lletrista i compositor
Marçal Guasch, guitarra
Agustí Dauder, guitarra
Jordi Picas, baix
Marc Soldevila, percussió i veus
Eric Nolis, bateria
Oriol Liñán, veus

Escolta Els Veïns: 

Els Veïns a facebook