Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Bàsquet Tiana no pot amb l’Onyar i perd 68 a 81

Des del inici del partit, l’Onyar ha anar per davant en el resultat, amb avantatges superiors a 10 punts sense donar possibilitats al Tiana. Al final del primer quart el marcador ja era de 10 a 24 i a partir d’aquí el que han fet els visitants ha estat anar controlant el partit. Al segon tot es va igualar més i s’ha acabat amb un parcial de 16 a 15. Encara  que al global de 26 a 39 deixava en clar desavantatge al Tiana.

A la segona part el Tiana ha sortit amb les piles carregades, però només ha pogut seguir amb aquests marcadors ajustats que no l’han deixat progressar i el que ha passat en el primer període ha estat demolidor pels interessos dels de Ramon Pla.

Els màxims anotadors per part del Tiana han estat Reventós i Rovira amb 18 i 14 punts respectivament