El Tiana guanya a l’Alella en 8 minuts bojos (1-2)

El partit s’ha presentat complicat en un camp que coneixen bé els tianencs. Amb uns rivals de la zona mitja de la taula. Sabien que s’hi jugaven molt i que el partit del Poblenou de Pineda acabaria amb victòria dels de l’alt maresme ja que han jugat contra el cuer, l’Aguila de Badalona que només ha sumat un empat en tota la temporada. Per això els de José Gómez s’han posat les piles des del primer moment i han anat a per totes en un partit complicat.

Vuit minuts de bogeria decanten el partit

Tot ha anat igualat fins que al minut 23 han començat vuit minuts d’autèntica bogeria. En aquell minut Andreu Esteban ha fet el primer gol pels tianencs. Aquest ha semblat fer justícia al que estava passant al camp. Quatre minuts després, en el 27 ha arribat el segon gol tianenc, obra de Daniel que ha deixat el marcador 0 a 2 i que semblava que donava una certa tranquil·litat al Tiana. Una tranquil·litat, però, que només ha durat 4 muinuts, ja que al 31 Alex Pompido ha fet el definitu 1 a2. A partir d’allà el marcador ja no s’ha mogut més. Però ha estat de bojos José Gómez

A la segona part el partit va entrar en una fase de control. El Tiana tenia nervis i aprofitava la seva bona posició al camp i el marcador a favor per anar aguantant i fins i tot per perdre temps, ja que el resultat era favorable i el camp era complicat. Al final 1 a 2 i victòria que els deixa tranquils a la primera posició. Escoltem José Gomez

Amb aquest marcador el CCE Tiana ocupa la primera posició del grup quart de tercera catalana amb un total de 47 punts, dos més que el seu immediat perseguidor el Poblenou de Pineda que en té 45 després de guanyar 1 a 5 al Aguila de Badalona.