Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Bàsquet Tiana s’endú el derbi contra el Montgat (96-80)

El Bàsquet Tiana s’ha endut el derbi contra el Montgat per 96 a 80. Els de Sunyol Costa han guanyat als d’Albert Villà en un partit en que s’ha decidit en el darrer quart i on el Tiana ha demostrat el seu potencial.

El partit no ha començat bé pels interessos dels tianencs. Han vist com en tot moment anaven per sota en el marcador. Fins a 10 punts de desavantatge ha arribat a tenir el Tiana. Però com va passar la setmana passada, han estat capaços de remuntar i aconseguir arribar fins a l’empat a 47 en el descans. A la segona part les coses han seguit igualades fins a un darrer quart que ha estat magistral de l’equip tianenc. Victòria en el derbi que deixa l’entrenador molt satisfet. Sunyol Costa

El marcador final, 96 a 80, deixa clar que el Bàsquet Tiana ha fet una molt bona segona part. També es veu que quan es va a marcadors alts els de Sunyol Costa tenen moltes més opcions de guanyar el partit.

Un derbi per a cada un

Amb aquest marcador el Tiana guanya el segon derbi de la present temporada. El primer va ser per la Unió Esportiva Montgat. Ara li ha tocat als tianencs. Tot i això les diferències en tots dos partits han estat molt altes i no reflexen el que diu la classificació, ja que tots dos equips estan molt igualats. El Tiana tot i anar vuitè té molt a prop el segon classificat.

Ara, amb un partit menys, el Bàsquet Tiana ocupa la vuitena posició. La propera setmana juga contra el Vilassar de Mar, tercer classificat i empatat a victòries i derrotes amb ells, tot i tenir un partit més.