El CCE Tiana deixa escapar dos punts en 5 minuts (3-3)

El CCE Tiana ha deixat escapar dos punts aquesta setmana. Els tianencs han empatat a 3 contra el Liverpool un partit que guanyaven des per 3 a1 a falta de 5 minuts per acabar.

El partit ha començat molt bé pels interessos tianencs. Als 16 minuts Crístian Gata avançava als tianencs. Als 22 han empatat els mataronins. Però ràpidament, als 3 minuts, ha reaccionat l’equip local. El mateix Gata ha fet el 2 a 1 per marxar al descans. A la represa ha arribat el tercer del Tiana. Al minut 48 Ivan Noguera ha fet el 3 a 1 que semblava que havia de portar la tranquil·litat al partit.

Però no ha estat així i als darrers 5 minuts el partit ha entrat en una dinàmica que el Tiana no ha pogut controlar. Els de Mataró han retallat distàncies al minut 85. En aquell moment han vist que podien i han seguit pressionant. La seva pressió ha tingut èxit i l’empat a 3 ha arribat a falta de pocs instants per acabar el partit. Un resultat que segons l’entrenador els fa perdre no dos, sinó 3 punts, Juan Carlos Giménez

Fins aquell moment el Tiana estava fent un molt bon partit i el control era absolut, com ha explicat el mateix entrenador

L’entrenador creu que el motiu principal ha estat la manca de concentració i el cansament dels jugadors. Juan Carlos Giménez

Ara només els queda pensar en la propera setmana. Partit vital contra la Juventus de Mataró, rival que tenen per sobre a 4 punts. Guanyar al seu camp seria un pas en ferm a sortir del pou de la classificació.