Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El cicle de concerts nadalencs del Coro de Tiana

Ja estem a principis de desembre i l’ambient nadalenc comença a estar present a Tiana. Una mostra d’això és el musical que tindrà lloc aquest cap de setmana a la Sala Albéniz, “Travessia. Un estel a l’horitzó”, que compta amb la participació de la Societat Coral La Badalonense, l’Escola de Música Moderna de Badalona i el Coro de Tiana:

 

En Pere Roca explica que és una iniciativa sorgida de la Federació de Cors de Clavé:

 

El president de l’entitat, l’Eduard Montaño, explica que l’espectacle comptarà amb actors, cantaires i música en directe:

 

En Pere i l’Edu diuen que serà tot un repte per als cantaires:

 

Un repte, però, que encaren amb il·lusió i ganes, sobretot després de les limitacions amb les quals han viscut a causa de la crisi sanitària. Ho expliquen en Pere i en Ferran Pascual:

 

El musical, que compta amb la música de Josep Muñoz Costa i el text d’Albert López Vivancos, tindrà dos passis, un el dissabte 4 de desembre a les vuit del vespre i un altre el diumenge 5 a les set de la tarda.

Des del Coro aconsellen reservar les entrades, d’un preu de 10 euros, de forma anticipada a través del correu electrònic secretaria@josepanselmclave.cat o del telèfon 933 199 777, tot i que també es podran comprar al vestíbul de la Sala Albéniz el mateix dia de l’espectacle.

El musical, però, serà només la primera cita del cicle de concerts que la Societat Coral Joventut Tianenca ha organitzat per aquest mes de desembre. El 18 de desembre a les vuit del vespre, a l’església de Sant Cebrià, faran el tradicional concert de Nadal protagonitzat per la Coral Tianenca i el Gòspel Tiana:

 

El 24 de desembre serà el torn de la missa del gall, també a l’església. Tal com recorda l’Eduard, Nadal, pel Coro de Tiana, és una de les dates més importants:

 

Una data important i especial, perquè tal com diu en Ferran Pascual, permet a una entitat centenària com la que representen felicitar cada any el Nadal als seus veïns i veïnes i compartir amb ells la seva música:

 

En Pere explica que per a les corals hi ha dues dates clau marcades al calendari, Nadal i el final de curs:

 

El cicle de concerts acabarà el 8 de gener al Teatre Zorrilla de Badalona, amb un nou i últim passi del musical.