Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Club Patinatge Tiana es classifica pel Campionat de Catalunya de Grups Xou

El Club Patinatge Tiana ha aconseguit classificar-se per al campionat de Catalunya de Grups Xou que es celebrarà el cap de setmana del 22 i 23 de febrer al Pavelló Municipal Barris Nord de Lleida.

La fita ha tingut lloc aquest diumenge 9 de febrer durant el Campionat Provincial de Barcelona, on el club ha aconseguit la cinquena plaça dins de la categoria de grups petits. Aquest era el primer any que el CP Tiana competia en aquesta categoria i la classificació ha sigut sorprenent i il·lusionant, tal com explica l’entrenadora de l’entitat tianenca Núria Roger:

 

El club de patinatge ha aconseguit el cinquè lloc amb la coreografia “On és la meva?”:

 

El certamen es va dur a terme al Pavelló Castell d’en Planes de Vic, que va reunir a més de 2.000 espectadors i va comptar amb la participació de més de 350 patinadores i patinadors, dividits en 31 grups i 12 quartets.

La categoria de grups petits comptava amb 19 clubs participants. Amb un total de 67 punts, el CP Tiana ha quedat cinquè, només superat pel CPA Caldes d’Estrac, l’AP Lliçà de Vall, el CPA Tona i el CP Matadepera, líder amb 87,10 punts.

Aquest cap de setmana també s’han celebrat els respectius Campionats Provincials de Tarragona i Lleida, mentre que el de Girona, que havia de celebrar-se al Pavelló de Fontajau i va haver d’ajornar-se per les destrosses que hi va provocar el pas del temporal Gloria, tindrà lloc els dies 15 i 16 al Palau Municipal de Granollers.

El Campionat de Catalunya també havia de celebrar-se al Pavelló de Fontajau, fet que ha provocat el canvi de seu al Pavelló Municipal Barris Nord de Lleida. Allà, el CP Tiana competirà juntament amb els clubs classificats de les 4 províncies catalanes: