Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El doctor Santiago Barambio obre “La Consulta Local”

Setmana de novetats a Ràdio Tiana. Després de l’estrena de “Un show històric”, aquest divendres 7 de febrer arriba un nou programa al 107.2 fm conduït pel doctor Santiago Barambio. “La Consulta Local” s’obrirà cada divendres a les sis de la tarda per explicar de manera divulgativa els temes relacionats amb la salut i la medicina que estan d’actualitat.

Per exemple, durant aquest primer programa podrem saber més sobre què és el coronavirus i s’analitzarà la notícia que s’ha publicat aquesta setmana sobre l’estudi genòmic del càncer que obre la possibilitat de detectar-lo abans que es manifesti.

https://elpais.com/elpais/2020/02/05/ciencia/1580916741_072500.html

En Santiago Barambio és doctor especialitzat en ginecologia i salut sexual i reproductiva, a més de tenir coneixements d’antropologia. Ha participat en ràdio i televisió en programes de debat mèdic i d’actualitat. Ara, arriba a Ràdio Tiana per divulgar la medicina, la ciència i la salut.

Si teniu algun dubte sobre algun tema d’actualitat relacionat amb aquesta matèria, o bé sempre heu volgut conèixer millor termes com genoma, biòpsia o leucòcits, aquest és el vostre espai. El doctor Barambio respondrà els dubtes que envieu al correu radio@lalocal.tianat.cattiana.cat.