Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Festival d’estiu de cobles i compositors continua amb la Cobla Maricel i les composicions d’Anna i Alfred Abad

Aquest dimecres 19 de juliol a dos quarts de deu de la nit tindrà lloc al parc de l’antic camp de futbol el segon concert del Festival d’estiu de cobles i compositors organitzat per l’Agrupació Amics de la Sardana de Tiana. Tal com explica la Leles, la cobla Maricel serà l’encarregada de fer sonar les sardanes d’Anna i Alfred Abad:

 

Anna Abad és una jove compositora que va escriure el seu primer musical amb 15 anys. Aquest dimecres es podran escoltar i ballar sardanes com Camí de la UNESCO, La plaça de les il·lusions o Pètals d’una flor de juny:

 

Pel que fa a l’Alfred Abad, el seu pare, repeteix al Festival amb composicions com A la mare o La platja dels bots:

 

Un any més, després del descans es farà el concurs de Sardanes Revesses amb premi d’un cava Alta Alella pel concursant que hagi sumat més encerts en els tres concerts. El repte és descobrir el tiratge de la sardana revessa que s’interpretarà.

El festival tancarà el dimecres 26 amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona i les peces de Joan Druguet i Enric Ortí. L’Agrupació Amics de la Sardana de Tiana va iniciar les Sardanes a la Fresca el juliol del 2003. D’aleshores ençà, els dimecres d’aquest mes d’estiu s’han convertit en una cita imprescindible pels sardanistes.

Foto: Ballada del passat dimecres 12 de juliol. Agrupació Amics de la Sardana de Tiana