Partit entre el Futsal Tiana i l'Esplais

El Futsal Tiana empata contra el líder (3-3), però perd la segona posició

Els de l’Alt Penedès han sortit a per totes i la recompensa els ha arribat ben aviat en el minut 2 es posaven ja per davant. En aquell moment semblava que es quedaven tocats els tianencs, però s’ha refet  i han continuat jugant amb intensitat i ganes. El segon gol dels visitants lluny d’enfonsar al Futsal Tiana l’ha animat a tornar-ho a intentar i finalment ha estat Àlex Delgado qui abans del descans posava el 1 a 2 al marcador i obtenia la primera recompensa pels blanquigrocs. Així es va arribar a la conclusió de la primera part.

A la segona meitat les coses  s’han girat per completamert. El Futsal Tiana ha sortit a pel partit i el desgast de la primera part ha passat factura a les cames dels visitants. Aquí ho han aprofitat els locals per amb dos gols obra de David Soria i Jordi semblava que sentenciaven amb un 3 a 2 per alegria del nombrós public que hi havia  a les graderies del pavelló municipal de Tiana.

Però finalment a falta de 1 minut i mig els visitants han fet el defintiiu 3 a 3 amb un gol de bella factura obra de Juan Cayuela, que amb un toc subtil enviava la pilota al escaire de la porteria. Amb aquest marcador el Tiana esgarrapava un punt a l’Esplais però veia com perdia la segona posició en detriment de l’Alella, un fet que no preocupava Jorge Asensio, com ell mateix reconeixia.

Després de la desfeta de fa 15 dies contra l’Alella, l’entrenador diu que s’ha vist un altre equip i que la reacció era d’esperar. L’ambient era fins i tot diferent.

A destacar dues anotacions més d’aquest partit: La primera l’afluència de públic amb més de tres quarts d’entrada al Pavelló Municipal i la segona la presència a les grades del Seleccionador Nacional Català, Juan Antonio Fernández, així com la del Seleccionador Cadet, José Manuel Poyato.