Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Josep Bonancia: “He de treballar i si restringeixen el pas dels cotxes, poca cosa puc fer”

El propietari del Taller Josep, Josep Bonancia, es considera un dels comerciants més afectats pel projecte que prepara l’Ajuntament, per reduir el trànsit de cotxes al centre de Tiana. El carrer del Centre, on Bonancia hi té el negoci des de fa 25 anys, és un dels que es vol pacificar. “Aquí s’arriba amb grua o amb el cotxe espatllat, si tinc el pas restringit poca cosa puc fer”, ha explicat el mecànic.

 

Josep Bonancia treballant
Josep Bonancia treballant

Només hi podrien passar els vehicles de veïns i la resta de persones en determinats horaris. Uns horaris que s’estarien estudiant des de l’Ajuntament, això permetria que la pacificació no fos total. Aquests canvis, però, continuen dificultant la feina del mecànic: “Marxar seria una de les opcions però no em veig amb forces, tinc ganes d’acabar la meva carrera tranquil·lament”.

 

El Taller Josep, situat al carrer del Centre
El Taller Josep, situat al carrer del Centre

L’Ajuntament ha manifestat la preocupació per aquest cas en particular. “Els hi sóc un problema, tot és negociable”, ha afegit Bonancia.

 

Josep Bonancia obre la porta a negociar algunes solucions amb l’Ajuntament. Ell insisteix en la necessitat que té per continuar treballant en aquest taller, ja consolidat a Tiana. Ha estat citat a la casa de la vila per parlar del seu cas.