SENIOR C VALL D'HEBRON
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Vòlei Tiana guanya amb autoritat al Vall d’Hebron (3-1)

El partit es presentava amb ganes d’acabar depressa. Les tianenques no volien tornar a jugar a 5 sets com en les darreres setmanes i el rival era propici per no fer-ho. El Vall d’Hebron, però, ha sorprès a les de José de la Barrera en el primer set en que han guanyat per un ajustat 22 a 25. La història semblava que es repetia i caldria fer un esforç extra per superar les barcelonines a casa.

 

Però aquest primer set negatiu també ha servit per donar un impuls a l’equip tianenc. Han sortit molt més concertades en el segon que s’han emportat per 23 a 25. Aquest ha estat un cop massa dur per les visitants que no han tornat a aixecar el cap i el Tiana s’ha endut els dos altres sets per: 25 a 19 i 25 a 16.

 

Jornada rodona pels interessos del Vòlei Tiana

Les tianenques a més han vist com tornaven a empatar a resultats amb el Lloret, que va caure de manera sorprenent a casa contra el Premià de Dalt. Les de la Selva segueixen segones per l’avaratge particular, però sembla que han començat la segona volta amb certs problemes per aconseguir bons resultats, ja que els marcador sestant sent molt ajustats.