El Futsal Tiana goleja al Porqueres i surt de la zona complicada (1-8)

El Futsal Tiana ha tornat a guanyar amb molta autoritat aquesta setmana. Els tianencs s’han imposat per 1 a8 a la pista del Porqueres i han aconseguit sortir de la zona més perillosa de la taula classificatòria. L’equip ha fet un partit seriós on han tingut moltes opcions de tirar endavant . L’entrenador creu que ja era hora que les coses comencin a sortir bé el més aviat possible. Víctor Blaya

Tot i l’ampli resultat els tianencs han vist com en 10 minuts no han pogut aconseguir marxar en el marcador. Al principi ha estat molt ajustat. No ha estat fins la segona part que les coses han canviat. L’equip ha fet un pas endavant. Ha anat molt a l’atac i les coses han sortit bé. Guanyar per aquesta golejada no ha estat improvisat. L’entrenador considera que era important  guanyar de manera àmplia de cara a la moral de l’equip.

La victòria ha demostrat que el Futsal Tiana pot sortir de la zona baixa. Després d’encadenar bons resultats contra rivals de la part alta, ara només queda pensar en guanyar als de la part baixa. Les victòries comencen a arribar. L’entrenador creu que ara mateix l’equip està molt més concentrat. Víctor Blaya

Després d’aquesta victòria el Futsal Tiana escala posicions i surt de la zona més compromesa de la taula. Només queda seguir en aquesta línia. La propera jornada rebran la visita del Balaguer. La intenció no és una altra que seguir endavant amb aquests bons resultats.