Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Vòlei Tiana segueix invicte després de guanyar al camp dels Monjos (1-3)

Partit important el que han jugat aquesta setmana el Vòlei Tiana i el Monjos. Les noies de Xavier Villagrasa han aconseguit una treballada i dura victòria contra el rival més dur de la categoria per un ajustat 1 a 3. Un partit molt disputat en que ha calgut arribar gairebé fins als 30 punts en algun dels sets. El primer set ha estat molt dolent pels interessos tianencs. Les locals s’han imposat per un clar 25-14. En aquell moment l’entrenador ha tingut molt clar que calia una millora i ha assumit la culpa al seu plantejament. Xavier Villagrasa

A partir d’aquell set, les coses han canviat. Tot i que a l’inici del segon seguien perdent, el Vòlei Tiana ha començat a remuntar. En el segon set  les tianenques s’han imposat per un ajustat i llarg 29-31. El tercer ha tornat a ser per les de Villagrasa per 17-25. El quart, que ha estat el definitiu, ha estat per les tianenques per 27-29. El que demostra que cap dels dos equips ha volgut deixar escapar el partit

Al final ha estat pel Vòlei Tiana. Per aquest motiu l’entrenador s’ha mostrat satisfet per la feina feta. Explica que tot i guanyar per 1 a 3 i ser superiors al darrer tram, calia jugar el partit Xavier Villagrasa

La propera setmana juguen contra l’Olot a casa. Aquest equip és el cuer de la categoria.