El Futsal Tiana guanya a una pista inexpugnable (3-5) i recupera la segona posició

Tres punts molt importants els aconseguits pel Futbol Sala Tiana diumenge a Castellví. Els locals, que han sortir a per totes i, quan només s’han jugat 12 segons han marcat el primer gol del partit obra de Robert en una jugada d’estratègia. La pitjor manera de començar el partit, com deia el mateix entreador Jorge Asensio

El Tiana s’ha vist superat durant uns instants i després de refer-se han pres el domini del partit. Dos gols en 3 minuts de Jonni i Nervi, aquest darrer espectacular, han fet que el Tiana es poses per davant. Però Carles tornava l’empat al marcador només 2 minuts més tard deixant el 2 a 2 amb el que s’ha igualat de nou el partit. De nou Jonni i Ramos per primera vegada han post el 2 a 4 al marcador, deixant el partit encarrilat abans d’arribar  al descans

La segona meitat no ha tingut història i no ha estat tan complerta com la primera. El Castellví ha sortit a mossegar, però aquesta vegada els visitants ha estat capaç frenar .  Els millors minuts locals estaven per arribar. Des del minut 29 fins al 35 el Castellví ha pressionat de valent i ha disposat de fins a cinc ocasions clares per marcar. Víctor sota pals ha respost molt bé i no ha deixat que els locals marquessin. A poc del final, Peña marcava el gol de la sentència i amb l’equip relaxat els locals reduïen diferències en els segons finals. Resulta de 3 a 5 en un camp complciat, com deia el mateix entreandor

Amb aquest marcador el Futsal Tiana recupera la segona posició, ja que l’Alella ha empatat en aquesta jornada