Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Partit de tràmit pel Vòlei Tiana contra el Granollers (3-0)

El partit ha començat sabent que el Lloret havia guanyat i per tan que no podrien recuperar la segona posició. Tot i això l’equip de Jose de la Barrera tenia molt clar que calia guanyar per no perdre el tren dels de la Selva. Per això han sortit a per totes contra un rival que no ha pogut presentar batalla contra el potencial de les tianenques.

Ja des del començament les coses han anat molt bé per les de casa nostra, ja que el primer parcial de 25-10 ha deixat clar on estan unes i les altres a la classificació. En el segon les tianenques s’han relaxat una mica i han vist com amb el 25-19 podria arribar a sorgir algun petit dubte. Dubte que s’ha quedat esvaït en el tercer i definitiu quart en que han guanyat per 25-14. Resultat ampli i clar que ha deixat molt satisfetes a les locals.

Ara cal pensar en el proper partit i en guanyar el més aviat possible a tots els rivals i esperar la desfeta del Lloret. El partit a casa contra aquest equip pot ser definitiu pels interessos de les tianenques en aquesta primera divisió catalana.