Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El PP demana que els vehicles d’emergència arribin fàcilment als pisos de la Riera d’en Font

El grup municipal del PP ha demanat al ple que els vehicles d’emergència, especialment camions de Bombers, puguin arribar fàcilment als pisos de la Riera d’en Font. És un dels tres precs que han presentat al ple d’aquest dimarts.

I és que el passat 30 d’abril als blocs d’habitatges de promoció pública que hi ha a la Riera d’en Font. En un dels garatges d’aquests edificis, un dels vehicles va produir un petit incendi. Tot i que l’incident es va solucionar sense conseqüències greus, els Bombers van tenir problemes per accedir a aquesta zona del poble a causa de l’estretor del carrer del Carme.

La regidora d’Urbanisme, Núria Garcia, ha explicat què li van comentar els mateixos Bombers en un informe posterior:

 

Els Bombers van arribar aquell dia als pisos de Riera d’en Font pels carrers Cals Frares i Can Jordana, però en direcció contrària, ha explicat l’alcaldessa.

El segon prec del PP sol·licitava a l’Ajuntament de Tiana una reserva d’espai a persones amb mobilitat reduïda als voltants de l’església, per tal que persones amb edat avançada i amb problemes de mobilitat puguin aparcar a prop de la parròquia. Diego Parra:

 

L’Ajuntment ha dit que estudiarà aquesta sol.licitud.

El tercer prec formulat per Diego Parra demanava a l’equip de govern construir a la zona de la Creu del Terme una zona de jocs infantils, pel continu creixement de famílies d’aquesta part del poble. Per això, el PP ha proposat dos espais de la Creu de Terme que podrien encabir aquesta zona de jocs: el Parc del Doctor Vicente Lino-Ferrándiz i el del monument a Rafael Casanova.

Núria Garcia ha dit que es miraran la possibilitat de fer-ho al primer parc:

 

Segons Diego Parra, la única zona de jocs infantils que hi ha a prop de la Crue deTerme és la del Parc de l’Antic Camp de Futbol, i “tampoc és gaire a prop”.