Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Lola Anglada conservarà les dues línies de P3

L’Escola Lola Anglada mantindrà les dues línies de P3 pel curs 2014-2015. El regidor d’Educació, Jordi Gost, ha afirmat que des de la Generalitat els hi han comunicat oficialment la decisió aquest dimarts, després de valorar el nombre total d’inscrits i altres factors. Un èxit que Gost atribueix a la campanya de l’Ajuntament per promoure la inscripció a les escoles de Tiana.

 

Jordi Gost valora molt positivament que al final s’hagi decidit mantenir la segona línia d’aquesta escola ja que, així, s’evitarà la massificació a les aules.

 

Des de l’AMPA també s’han mostrat satisfets amb la notícia, tot i que després de rebre les primeres dades d’inscripcions els hi havia envaït una onada de pessimisme. Així ho ha dit el president de l’AMPA, Carles Campos.

 

La possibilitat que ara s’inscriguin nens de fora de Tiana podria ser un dels factors que ha acabat inclinant la balança en favor del manteniment de la segona línia. D’aquesta manera, juntament amb la línia de P3 de l’Escola Tiziana, el municipi mantindrà les tres que tenia fins ara.