Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El magnicidi de Kennedy i les traduccions d’Émile du Châtelet: les pròximes conferències de l’Aula d’Extensió Universitària TIMÓ

L’Aula d’Extensió Universitària de Tiana i Montgat organitza aquest mes de març tres noves conferències. La primera tindrà lloc aquest mateix dijous 2 a la Sala Pau Casals de Montgat i estarà protagonitzada per l’enginyer de l’IQS Antoni Nogué, que parlarà sobre el magnicidi de J. F. Kennedy. Ho explica la Carme Cantarell:

 

Cantarell avisa que, tot i que habitualment les conferències comencen a dos quarts de set, aquesta començarà mitja hora abans, a les sis de la tarda:

 

El dijous 9 de març, coincidint amb la commemoració del Dia de la Dona, que tindrà lloc un dia abans, l’Aula ha preparat una conferència que parlarà sobre la figura d’Émilie du Châtelet i l’univers de Newton als salons de la il·lustració. La Isabel Montseny detalla que l’encarregat d’explicar la història d’aquesta matemàtica, física i filòsofa francesa serà el professor d’Història de la ciència Xavier Roqué:

 

Aquesta xerrada emmarcada dins del Dia de la Dona es farà a dos quarts de set a la Sala Albéniz.