Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El ple i el cartipàs municipal pel mandat 2023-2027

Durant el ple de constitució celebrat dissabte 17 de juny, l’alcalde Isaac Salvatierra va avançar en el seu discurs d’investidura quines serien les noves àrees de govern i els regidors i regidores que les portarien. Aquest dimarts 20 de juny han entrat en vigor els decrets de delegació de competències que designen de manera oficial aquestes àrees i les quatre tinences d’alcaldia i els membres que conformaran la Junta de Govern.

Així doncs, l’alcalde ocuparà l’àrea de Govern i transformació sostenible i l’acompanyaran a la Junta de Govern la primera tinenta d’alcaldia i portaveu del grup municipal, Eulàlia Serrat, que s’encarregarà de les regidories d’Educació, Llengua catalana, Igualtat i Envelliment actiu; la segona tinenta d’alcaldia, Susanna Capell, que manté Drets socials i Salut; el tercer tinent d’alcaldia, Sergi Manzanares, que agafa les regnes d’Acció climàtica i Esports; i la quarta tinenta d’alcaldia, Jèssica Herrando, que liderarà les regidories de Comerç i relacions veïnals.

Pel que fa a la resta de regidors i regidores de l’equip de govern, Cristina Comas i Núria Amado continuen amb Cultura i Patrimoni i Urbanisme sostenible i espai públic respectivament; mentre que Pau Seda s’incorpora a les regidories d’Habitatge, Participació i Infància i joventut.

Aquests, doncs, seran els 8 regidors i regidores que conformaran el govern de l’Ajuntament de Tiana pel mandat 2023-2027. L’oposició comptarà amb els dos regidors del PSC, Albert Sales i Miquel Santiago; la regidora de Junts per Catalunya Tiana, Montse Torres; el regidor del PP, Diego Parra; i el regidor d’ERC, Alex Van Boven.

Cartipàs i ple municipal mandat 2023-2027 de La Local – Ràdio Tiana