Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El PP de Tiana no fa campanya pel 27-S

El líder del PP tianenc, Diego Parra, ha dit a La Local que el seu partit no farà campanya de cara a les properes eleccions del 27-S.

Ha defensat que els populars a Tiana fan “una campanya del dia a dia” ja que, segons ells, ” la gent del carrer ens diu que no es parla dels problemes que tenen els tianencs cada dia”. Així ho ha explicat:

 

També ha afegit que “és una pena que es monopolitzi la campanya en un sol sentit”.

El popular ha explicat el motiu pel qual no va assistir a l’homenatge a Rafael Casanovas, celebrat al Parc Rafael Casanovas, a la zona de Creu de Terme. El cap de llista de la CUP, Àlex Rosa, tampoc hi va poder assistir, tot i que si ho va fer algun representant del partit.

Parra ha explicat els motiu de la seva absència i la dels membres del seu partit.

 

El dirigent del PP ha aprofitat per comentar un tema polèmic. Es tracta de la col·locació d’una estelada a la rotonda que hi ha a l’entrada del poble: “no sabem si l’Ajuntament ha demanat permís. I si ha donat permís no sabem qui ha pagat la instal·lació del màstil que subjecta l’estelada” ha dit.

Recordem que la possible col·locació de l’estelada estava a l’ordre del dia del passat ple del 8 de setembre però finalment aquest punt es va eliminar al mateix ple. Parra  demana explicacions:

 

El popular ha explicat que, segons el seu partit “els espais públics han de ser neutrals” i ha destacat que “l’estelada no és una bandera oficial”.

Parra també ha fet referencia a la retirada de la bandera espanyola de la sala de plens: “no entenem perquè s’ha retirat” ha mencionat. El polític ha dit que preguntaran al govern municipal sobre aquests dos temes durant el pròxim ple d’octubre.

El líder del PP a Tiana ha mostrat el seu suport al polèmic candidat popular a la presidència de la Generalitat, Xavier Garcia Albiol:

 

Pel que fa al proper 27S, Parra espera que “hi hagi una gran mobilització” i que “aquestes eleccions siguin les més participatives possibles.”