Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Taller de Can Boter comença la temporada de primavera

El Taller de Can Boter comença una nova temporada amb quatre propostes per aquest mes de maig. Cada divendres al vespre, aquest mític espai tianenc d’art i cultura acollirà una experiència gastronòmica i artística diferent.

El tret de sortida es farà aquest divendres 4 de maig, amb el concert de Las Alegres Lloronas. El Lluc Armengol, dinamitzador de l’espai El Taller de Can Boter, ho explica:

 

El Taller continuarà l’11 de maig amb un altra concert, aquest cop de la tianenca Clara Sunyer, que cantarà les seves versions de jazz, blues i soul. En canvi, el tercer divendres, 18 de maig, serà el torn de la poesia, on es farà un recital del llibre “L’espurna” de David Palau. El Lluc Armengol explica que, a més a més, s’acompanyarà d’una degustació de xocolata:

 

Per últim, la programació del mes de maig acabarà el divendres 25, amb l’espectacle “PreTempus Fugit” del clown Bernat Fugarolas:

 

El Taller de Can Boter és una iniciativa sorgida de l’Associació Artística i Gastronòmica de Can Boter, que ha celebrat, tot just aquest cap de setmana, el seu primer aniversari. El Lluc fa un balanç positiu d’aquest any de vida:

 

Des de l’Associació afronten aquesta nova temporada amb moltes ganes:

 

De moment, el Taller de Can Boter presenta aquestes quatre propostes, però de cara a l’estiu, pels mesos de juny i juliol, ja n’estan preparant de noves.