Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Tiana Negra, en directe per Ràdio Tiana

La Local-Ràdio Tiana emetrà divendres 20 i dissabte 21, en directe, la cinquena edició del festival Tiana Negra. La ràdio municipal farà dos programes especials: el primer el mateix dia de la inauguració, des d’una hora abans d’aquesta, és a dir des de les 6 de la tarda i fins les 22h.

Dissabte al matí transmetren en directe les 3 taules rodones del festival, que aquell dia comença a les 10 del matí. El mateix dissabte, a partir de les 4 de la tarda, la ràdio farà el segon programa especial, que s’allargarà fins les 21.30h.

És el primer cop que La Local-Ràdio Tiana transmet en directe el Tiana Negra: la 5a edició del festival, que està plenament consolidat entre els del seu gènere, ens ha semblat un bon moment per aquesta estrena d’un programa al mitjà de comunicació del poble.

A tots dos especials hi haurà tertúlia, entrevistes, emissió en directe dels diferents actes i, també, gravacions de petits videos amb l’ambient i els millors personatges del festival.

Recordeu que La Local-Ràdio Tiana, a més de sintonitzar-la des del 107.2 de la FM, es pot escoltar en directe per internet, clicant a la portada d’aquest mateix web.

US HI ESPEREM!