El Vòlei Tiana fa els deures i guanya (0-3) al AVAP Girona

Partit assequible el que es presentava contra el Vòlei Tiana i no ho ha desaprofitat. L’equip de José de la Barrera ha estat sempre per davant i ha patit el mínim contra un rival de la part baixa. El partit es podria presentar com a trampa ja que el Girona necessitava guanyar per mantenir la categoria.

Les tianenques, però, no han donat opcions des del principi ja que al primer set el marcador de 16-25 deixava clares les coses. En el segon el resultat ha estat més ajustat per 21-25. Per acabar el partit el tercer i definitiu set ha estat de 17-25.

No perdre més sets

Ara un dels principals reptes que té el Vòlei Tiana és no perdre més sets. Actualment, tot i anar amb una victòria més que el Lloret, estan empatats a sets guanyats i en tenen un més de perdut que no pas les de la Selva. Si s’empatés en el balanç de victòries i derrotes aquest fet els podria fer perdre la segona posició. Per aquest motiu les tianenques no poden permetre’s el luxe de deixar escapar ni un joc més.