Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Nolis: “No m’he sentit forçat pel partit, sempre he pensat que Rué em podria donar continuïtat”

El portaveu de CiU, Enric Nolis, ha afirmat a Ràdio Tiana que la decisió de deixar el lloc de cap de llista de Convergència a la regidora Olga Rué ha estat voluntària. Segons el convergent, “hagués pogut continuar en la política municipal” però hi ha hagut diversos factors que l’han fet prendre la decisió. Nolis ha explicat que la seva activitat professional i, també, qüestions generacionals l’han decantat cap al relleu. A més, ha assegurat que amb Rué “queda garantida la tasca de Convergència”. A la pregunta sobre si s’ha sentit forçat per part del seu partit a deixar el número 1, Nolis ha respòs: “En absolut”.

 

Convergència i Unió ha rebut un ampli suport per part dels tianencs en les eleccions al Parlament i també al Congrés espanyol. En les dues darreres catalanes han passat del 40%. Mentrestant, tant al 2007 com al 2011 es van haver de conformar amb poc més del 20%. Enric Nolis, però, ha defensat que es tracta d’eleccions amb característiques completament diferents i que, mentre ell ha estat al capdavant, els resultats municipals s’han mantingut. Creu que al 2015, però, les coses poden canviar gràcies als esdeveniments sobiranistes que està vivint Catalunya.

Nolis ha dit a Ràdio Tiana que ell no ha nascut per a la política i s’ha mostrat orgullós de la seva trajectòria professional. Tot i això, diu que l’actualitat del país “és molt més transcendent” que la del municipi. Aquest fet el cridaria a oferir la seva participació amb el partit a nivell comarcal. Enric Nolis continuarà vinculat a Convergència dins el Consell Assessor i del Comitè Executiu del Maresme.