Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Volei Tiana guanya al Mataró i no es despenja del capdavant

El primer parcial deixava clar que el que va passar a casa contra els Monjos només va ser un accident. Les tianenques es van imposar 15 a 25 i van demostrar que tenen corda per estona. Va ser la millor manera de treure el mal gust de boca del partit anterior. En el segon set es van relaxar i ho van acabar pagant perdent per un ajustat 25 a 23.

En aquell moment les noies es van adonar que això no podia tornar a passar i es van posar les piles i van guanyar els dos següents. El tercer amb més problemes, ja que el parcial va ser de 21 a 25. Però en el quart i definitiu set, no van perdonar i es van imposar a les del Club de Volei Mataró per un contundent 14 a 25.

D’aquesta manera les noies del Volei Tiana es refan de la derrota de la setmana passada i continuen lluitar per guanyar la lliga situant-se a la segona posició a una derrota dels Monjos i empatades amb el Lloret.