Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El web ‘Tiana’t’ entra en funcionament

Els ciutadans de Tiana ja poden visualitzar als seus ordinadors el nou portal web de l’Ajuntament. Aquesta pàgina incorpora principalment dues novetats respecte l’anterior. En primer lloc, permet l’allotjament d’altres webs d’entitats o persones del municipi. A més a més, tiana.cat incorpora un gestor documental que podran utilitzar, de forma segura, els treballadors de l’Ajuntament i altres associacions de Tiana. Ho ha explicat a Ràdio Tiana un dels seus creadors, el desenvolupador web, Pere Esteve.

 

El web ‘Tiana’t’ ha renovat la seva imatge i pretén ser una continuació del projecte comunicatiu de l’Ajuntament de Tiana. La principal fotografia del portal, en aquest moment, és la mateixa portada de la revista municipal d’aquests mesos, la de la paperera dispensadora de bosses per a recollir els excrements dels gossos. Tiana.cat està adaptada a diferents dispositius, es podrà consultar a través d’aparells mòbils i tauletes. Compte amb una secció de notícies, una d’agenda, informació del municipi i un directori de comerços i entitats, entre d’altres.

Precisament el web és una de les preguntes que el grup de l’oposició, Gent Pel Progrés de Tiana, ha portat al ple. Segons aquests regidors, l’Ajuntament hauria d’explicar als ciutadans com consultar aquest portal interactiu. Aquest grup, a més a més, demana que al govern que presenti un pla de comunicació i que aclareixi la línia que segueixen els mitjans de comunicació institucionals.

Grup de Gent Pel Progrés de Tiana. Ple municipal gener 2014
Grup de Gent Pel Progrés de Tiana. Ple municipal gener 2014

 

Segons l’alcaldessa, Esther Pujol, el seu govern ha apostat per una millor comunicació.

L'alcaldessa de Tiana, Esther Pujol. Ple municipal gener 2014
L’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol. Ple municipal gener 2014