Imatge del partit entre el Futsal Tiana i l'Arrahona de Sabadell

Victòries còmodes del Futsal i del Volei Tiana

El Futsal Tiana ha guanyat a l’Arrahona per 2 a 5. Els de Jorge Asensio aconsegueixen derrotar un rival que comptava els seus partits a casa per victòries. Els blanc-i-grocs s’han presentat a Sabadell sabent que els equips de la part alta de la classificació havien guanyat i que no es podien permetre el luxe de perdre.

La primera meitat ha transcorregut sense massa problemes per cap de les dues porteries. Fins als darrers instants abans del descans on han arribat els gols. Els de Jorge Asensio s’han imposat amb un 1 a 2 que ha donat certa tranquil·litat per afrontar la segona part amb garanties.

Les instruccions de l’entrenador tianenc al descans han estat clares, calia dominar el joc. Així ho han fet. Al final els de l’Arrahona han tingut la primera derrota a casa per 2 a 5 i amb la destacada actuació de Victor, que ha fet un dels millors partits de la temporada. Un equip que estava bé físicament després de les vacances de Nadal, com deia el seu entrenador Jorge Asensio.

Amb aquest marcador, els tianencs continuen tercers amb 31 punts, a només un de l’Alella que és segon.

El Volei torna amb ganes

El Volei Tiana per la seva part ha tornat a la competició després de diverses setmanes d’aturada i de la dolorosa derrota de la darrera jornada contra el Lloret. Les noies de José de la Barrera han tornat a demostrar que han de ser del grup capdavanter al guanyar per 3 a 0 a un AVAP Girona que està a mitja taula.

Els dos primers quarts han estat molt plàcids per les tianenques, que han dominat per 25 a 16 i per 25 a 13. Amb aquest resultat tot ha quedat molt ben encaminat cap al tercer set, que havia de ser el definitiu. En aquest moment, però, les tianenques han afluixat el ritme i han vist com les del Girona trèien força per intentar guanyar el seu primer set.

En aquell moment el Volei Tiana ha pujat una marxa més i s’ha emportat el tercer i definitiu set per un ajustat 25 a 21. Amb aquest resultat, segueixen a la tercera posició, amb només dues derrotes en tota la lliga.