Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

#ElNostreDiaADia18: El mur de contenció de l’atenció primària i domiciliària

L’estat d’alarma pel coronavirus ha canviat el dia a dia de tothom. En aquesta sèrie de notícies explicarem com estan vivint aquest canvi els tianencs i tianenques. Avui, en Jordi Gost, metge de família.

En Jordi Gost és metge de família i des del 2017 responsable del dispositiu d’atenció continuada domiciliària de la ciutat de Barcelona:

 

En el seu cas, l’arribada de la pandèmia del coronavirus va suposar l’increment del nombre de pacients que demanaven l’atenció domiciliària:

 

En conseqüència, aquest increment, juntament amb la falta de material de protecció, va comportar la necessitat de reforçar la plantilla:

 

I ara mateix, com està la situació?

 

En Jordi Gost destaca la importància de l’atenció primària com a mur de contenció per evitar el col·lapse dels serveis d’urgències dels hospitals:

 


La lluita contra la Covid-19 és una cursa de fons i encara queda camí. En Jordi explica que serà clau com es dugui a terme el desconfinament:

 

Si vols explicar el teu testimoni de com estàs vivint aquest estat d’alarma a causa de la pandèmia del coronavirus envia un missatge o una nota de veu al WhatsApp 609 16 45 02.