Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els 100.000 euros dels pressupostos participatius es destinaran a la instal·lació de pèrgoles als parcs infantils i els escocells dels arbres amb vegetació autòctona

Els 100.000 euros dels pressupostos participatius es destinaran a desenvolupar dos projectes al llarg d’aquest mandat: la instal·lació de pèrgoles perquè hi hagi més ombres als parcs infantils i els escocells dels arbres amb vegetació autòctona. Són la primera i la tercera proposta que més suport han obtingut durant la fase de votació, 155 i 89 vots respectivament, la qual ha comptat amb un total de 834 vots de 278 tianencs i tianenques. Cada participant ha pogut votar fins a tres propostes.

La segona proposta més votada, la instal·lació de sistemes de captació d’aigües pluvials per al rec de camp de futbol (110 suports), disposava d’un pressupost de 100.000 euros, el total disponible, mentre que la instal·lació de pèrgoles als parcs infantils i els escocells dels arbres comptaven amb un pressupost de 49.985 i 50.000 respectivament. És per això que s’ha decidit apostar per aquests dos projectes.