Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’equip de govern presenta el Pla d’Actuació Municipal 2024-2027

L’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra, ha presentat durant el ple municipal d’aquest dimarts 9 de gener el Pla d’Actuació Municipal (PAM), que recull el full de ruta de l’actual govern municipal i les línies prioritàries per a l’actual mandat.

El document s’organitza en 4 eixos, 16 àmbits temàtics, 46 objectius i 221 actuacions, entre les quals es troben 18 projectes destacats com el nou CUAP, una nova promoció de pisos de lloguer de protecció oficial o la connexió de Can Gaietà amb una passera al centre del poble.

 

Segons va expressar l'alcalde durant el ple, l'estructura i el contingut del PAM reflecteixen el compromís del govern amb la ciutadania, buscant no només millorar la qualitat de vida dels tianencs i de les tianenques, sinó també implicar-los activament en el desenvolupament del municipi:

 

Durant el mandat es durà a terme un seguiment sobre el desenvolupament de les propostes a través d’un sistema d’indicadors que permetrà mesurar el grau d’assoliment de cada una de les actuacions previstes. L'assoliment es podrà consultar a la pàgina web del consistori:

 

El PAM també té en compte els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i els integra en el teixit estratègic de l’acció municipal.

El ple d'aquest dimarts també ha aprovat per unanimitat el Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM) que estableix el marc orgànic funcional previst per a Tiana per prevenir i controlar els riscos sobre les persones i els béns i donar resposta adequada a les possibles situacions d'emergència. El resum de tots els acords, precs i preguntes els podeu trobar en aquest fil.