Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els autors expliquen les novetats del gènere negre

Els autors catalans Salvador Balcells, que repeteix al Tiana Negra, Lluís Bosch i Rafael Vallbona vénen a Tiana per explicar les seves noves obres literàries. Vallbona és qui ha conquistat més al públic amb el seu humor particular. Aquest escriptor premianenc ha tornat al gènere negre amb ‘El tant per cent’, una novel·la crítica amb la societat actual d’Espanya i Catalunya. Entre els temes que tracta al seu llibre hi destaquen la corrupció i el tràfit d’influències. El maresmenc ha valorat positivament aquest acte, tant per la proximitat que té amb el poble com per el que aquest significa.

 

Salvador Balcells ha escrit una novel·la que barreja el gènere policíac amb els viatges i Lluís Bosch, aquesta vegada, ha escollit un falangista per protagonitzar la seva obra.

Entre els escriptors és important destacar la presència al festival del valencià Juli Alandes, que amb la seva participació amplia el recorregut d’aquest esdeveniment que promou la llengua catalana. A més, s’hi han deixat veure Anna Maria Villalonga, Jordi de Manuel i Francesc Santolaria.

Com a representants del món editorial, David Aliaga i Àlex Martín han reivindicat el personatge de Sherlock Holmes i la figura de l’escriptor Manuel de Pedrolo com a pares fundadors i divulgadors del gènere negre i la novel·la policíaca.