Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els avis tenen el seu lloc a la Festa Major

La xocolata, els melindros i el pallasso Ruskus Patruskus han unit dues generacions a la residència Sant Cebrià. Per primer any, avis i nens han pogut gaudir de la festivitat del patró de Tiana. “Veient els nens que gaudeixen, ja gaudim nosaltres també”, comentaven molts dels assistents. I és que l’alegria ha arribat a la residència en forma de vint nens participatius i riallers. D’altres en canvi optaven per destacar més el berenar: xocolata amb melindros.

 

Aquesta activitat s’ha organitzat per apropar la residència al poble i a la seva gent. Sònia Turu, directora de la residència, explica que la iniciativa surt perquè volen “integrar la residència al poble”. Volen que la gent “també ens conegui”, tot i que “estem apartats”.  És per això que durant aquest any volen fer més activitats en aquest sentit, ja sigui fent activitats com aquesta a la residencia o anat fins al centre del poble a participar en les ja organitzades.

 

La llar d’avis, a ritme de Txa-txa-txà

Per la seva banda, la llar d’avis s’ha acomiadat de la festa major a ritme de música i ball. Una festa divertida i engrescadora, que també celebrava la seva primera edició. Alguns dels assistents explicaven que és una cosa perfecta perquè “estem al poble i som tots coneguts” i encara afegia: “quan hi ha ball m’ho passo molt bé”.  Altres, en la mateixa línia comentaven que si “encara estem bé per poder ballar, doncs és fantàstic”