Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

S’estrena el nou itinerari saludable

Una cinquantena de persones han passejat pels carrers de Tiana seguint el nou itinerari saludable que presenta la Festa Major d’enguany. L’historiador Josep Mª Toffoli ha estat l’encarregat de guiar aquest primer passeig amb aportacions referents a la història del poble.

L’itinerari passa per cinc dels llocs més emblemàtics de Tiana; la Plaça de la Vila, l’Església de Sant Cebrià, l’antic Cinema, l’antiga parada del tramvia i la Font de Can Comas. A cadascun d’ells, hi ha instal·lades unes plaques que, a través de codis QR, permeten accedir a més informació a tots aquells que facin la ruta. El panell d’inici de l’itinerari, on hi podeu trobar el recorregut sencer i d’altres informacions, es troba al Parc de l’Antic Camp de Futbol. Està previst que la senyalització direccional estigui instal·lada pròximament.

Josep Mª Toffoli durant l'itinerari a la Plaça de la Vila
Josep Mª Toffoli durant l’itinerari a la Plaça de la Vila

Pensat pels tianencs però també pels que no ho són i volen conèixer el poble, la ruta saludable vol posar en pràctica tres idees. En primer lloc, pretén donar a conèixer aspectes de medi ambient i salut. Alhora, vol potenciar l’activitat física i l’esport sense moure’ns del poble. I per últim, fa una picada d’ullet a la història i la cultura del poble.

Medi ambient, esport i cultura s’uneixen en un itinerari saludable apte per fer a peu, corrent o en bicicleta. Una aposta sana i enriquidora pensada per a totes les edats.