Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els carruatges dels Tres Tombs dormen a l’exterior

Els carruatges dels Tres Tombs, que desfilaran aquest diumenge pel centre de Tiana, fa mesos que estan guardats a l’exterior de la Nau del carrer Escalfapé. Entre els carros hi ha el de les escombraries i el de la carn, centenaris, que es van recuperar en motiu dels Tres Tombs fa uns anys. Ho ha explicat el president de l’Associació Tres Tombs Tiana, Francesc Naulart: “Aquest any han quedat a la intempèrie, estan malament. Està previst posar-hi remei perquè no es facin malbé, siguin de qui siguin és un patrimoni que es fa servir per aquesta festa”.

 

Des de l’Ajuntament, la pròpia regidora de cultura, Núria Blasco, reconeix que hi ha una manca d’espai per a guardar tot el material de les diferents celebracions i de les diverses entitats del poble. “Els carros no estan malament, malament. Cada any quan surten s’han de posar a punt però sí que estem treballant, des de l’Ajuntament, de buscar alguna funda per cobrir-los”, ha explicat la regidora.

 

Els carruatges es tornaran a guarnir com cal per aquest diumenge. A partir de les 11 del matí es cavalls i els diferents animals començaran la seva particular rua de tres voltes.