Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els comerciants continuen dividits després que s’hagi aprovat la pacificació

El projecte de reducció del trànsit al centre ha dividit la opinió dels comerciants de Tiana des del principi. El ple d’aquest mes d’abril ha aprovat, de forma inicial, la ordenança reguladora del trànsit al centre. És un pas més cap a la pacificació d’aquests carrers. Si finalment això tirés endavant, els cotxes de la majoria de persones tindrien prohibida la circulació per la zona entre les 11 del matí i les 17 de la tarda els dies feiners i entre les 11 del matí i les 20 del vespre els caps de setmana.

Després de conèixer l’aprovació inicial per part del ple, alguns responsables de les botigues han insistit en les seves posicions. Les que s’han mostrat més preocupades han estat les propietàries de Casa Eulàlia, floristeria Clematis i la papereria Multicolor.

 

La papereria multicolor
La papereria multicolor

Des de Casa Eulàlia, Anna Maria Fernández, ha explicat que reparteixen comandes a la gent gran del poble i que aquest projecte els dificultaria la feina en aquest sentit.

Casa Eulàlia
Casa Eulàlia

Segurament un dels comerciants més afectats pel “Retrobem-nos” és el propietari del Taller Josep, Josep Bonancia. El seu taller mecànic es dedica a la reparació de cotxes: tots aquests han d’arribar fins al local per poder fer la feina. Després de saber que l’ordenança està aprovada inicialment, té l’esperança que l’Ajuntament sigui flexible amb el seu cas.

 

El taller Josep
El taller Josep

Hi ha comerciants, però, que han rebut amb alegria aquesta decisió del ple municipal. És el cas de la propietària de Tianasport i del responsable del centre veterinari de Tiana.

 

El veterinari de Tiana
El veterinari de Tiana

Fins a finals del mes d’abril es poden presentar al·legacions o reclamacions sobre aquesta ordenança. En cas de no rebre’n cap, quedaria aprovat de forma definitiva.

 

L’enquesta feta pels comerciants

L’Associació de Comerciants de Tiana va publicar, al mes de febrer, els resultats de l’enquesta sobre la reducció del trànsit al centre.