Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els equips de Tiana volen esborrar la mala jornada passada

El CCE Tiana vol fer un cop de timó

El CCE Tiana vol redreçar el rumb aquesta temporada. Amb el seu nou entrenador al capdavant, Juan Carlos Jiménez es vol refer l’equip i aconseguir tornar als bons resultats de les temporades passades. Amb la marxa de Ferran Martín, que no podia seure a la banqueta, esperen que el nou tècnic i els seus assistents puguin refer el rumb perdut. Després del bon partit de la setmana passada en que només els va faltar marcar el gol de l’empat o desequilibrant en el moment just, ara reben una visita complicada l’Alella.

 

Els tianencs se la juguen en un derbi que arriba en un dels pitjors moments de la temporada. Els veïns son quarts a la taula i un clar aspirant a lluitar per pujar. Aquesta setmana han donat la sorpresa al guanyar a la Mataronesa per un clar 2 a 0. Per tan arriben amb els ànims molt alts i esperant un Tiana que encara no coneix la victòria aquesta temporada.

 

El Bàsquet Tiana descansa per manca de jugadors

Finalment s’ha confirmat i el Bàsquet Tiana descansarà aquesta setmana. Després del desastrós partit de la setmana passada contra el Mataró, ara tenen una setmana per reflexionar. El motiu de l’aplaçament és la manca de jugadors com explicava el mateix Sunyol Costa

 

El Bàsquet Tiana encara no ha pogut fer cap incorporació i això fa que l’equip encara estigui mermat per aquest motiu. Al saber la baixa de dos jugadors han decidit aplaçar el partit que es disputarà el proper dia 1 de febrer al pavelló de Tiana.

 

El Futsal Tiana juga contra el cuer i només val la victòria

Després de jugar i perdre aquesta setmana passada contra el Ripoll, l’equip tianenc ha tornat als entrenaments amb força per jugar contra el cuer de la categoria, el Llinars. Un equip que en tota la temporada porta un total de 4 punts. Una victòria i un empat és el trist bagatge de l’equip local a la classificació. Tot i això els tianencs no es poden refiar. Saben que si volen mantenir les mínimes opcions de mirar a la zona alta cal guanyar aquests partits. Al mateix temps si volen evitar problemes amb el descens, també. Víctor Blaya

 

El mateix entrenador té clar que no es poden repetir les desconnexions que ha patit l’equip en els darrers partits. Unes manques de concentració que els han fet perdre les opcions d’estar a dalt a la taula classificatòria.  A més contra el Llinars saben que hi ha un fet important. Els del Vallès tenen molt a guanyar i poc a perdre a aquestes alçades.

 

L’equip ha de reaccionar ja per evitar patir més del compte a la recta final de la temporada i contra el Llinars seria un molt bon moment per fer-ho

 

El Vòlei Tiana juga contra la Blume en un partit intranscendent

Intranscendent. Aquest és el millor adjectiu que defineix el partit que disputaran aquest cap de setmana el Vòlei Tiana contra la Blume, el que recordem és la selecció estable catalana a de la mateixa federació. Un partit per tancar la primera fase on les tianenques ja saben que seran primeres de grup, ja que la diferència amb el Lleida a nivell de punts és insalvable per les de la terra ferma i per tan ja no s’hi juguen res. A més juguen contra un equip que se les donava com a favorites per part de l’entrenador i que han fet una baixada molt important en els darrers temps, com deia el mateix Xavier Villagrasa.

 

Les tianenques saben que se les veuen amb un equip que és un projecte a llarg termini. A més són un conjunt molt jove. Les noies de la Blume són cadets. Per això el mateix entrenador feia aquesta reflexió sobre les diferències d’edat entre les jugadores del seu equip i les del rival d’aquesta setmana.

 

El mateix entrenador espera fer algunes provatures en aquest partit, sense renunciar ni a la victòria ni al fet d’haver de guanyar un partit on ja no hi tenen res en joc.