Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament congela les quotes del centre Duet Sports

Aquest 2015 anar a Duet Sports valdrà el mateix que l’any passat. Així ho ha confirmat la regidora d’esports Núria Blasco. Ella mateixa explica que ja es va fer un primer pas l’any passat per mantenir els preus en algunes tarifes. Ara s’ha decidit congelar la que paguen tots els tianencs.

 

Per tant anar al centre Jordi Marí, en la seva quota complerta, costarà un total de 56’85€ mensuals. Tot i que actualment hi ha baixades i pujades d’abonats, com passa a tots gimnasos a principis d’any, la situació actual és bona segons Núria Blasco

 

La directora de Duet contenta amb aquesta congelació

Aquesta congelació, segons la directora del centre Judit Garcia, era necessària per poder fer front a la situació econòmica actual. Considera que s’han de mantenir les quotes per poder seguir fomentant l’esport saludable.

 

La responsable considera que la situació del complex Jordi Marí podria ser millor. Judit Garcia

 

El Complex Esportiu Jordi Marí compte en l’actualitat amb uns 2000 abonats. Aquests usuaris seguiran pagant el mateix. La xifra garanteix el punt d’equilibri econòmic que marca el conveni de concessió que tenen signat l’empresa i el consistori.