Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Diputació descobreix l’Observatori astronòmic

El president de la Diputació Barcelona, Salvador Esteve, ha visitat el parc de la Serralada de Marina aquest divendres. És la primera vegada que un president de la Diputació ho fa. La ruta ha passat per l’Observatori astronòmic de Tiana.

Un equipament gestionat entre l’Ajuntament, el grup d’astronomia i el Consorci del parc. És un centre de recerca de l’astronomia i, a més, un punt d’informació del parc. Un espai de molt interès segons Salvador Esteve, qui ja coneixia el poble.

 

L’alcaldessa, Esther Pujol, també ha acompanyat el president de la Diputació en aquesta visita que ha començat a la Oficina del parc de La Conreria. Una trobada institucional molt important, segons Pujol, on s’han reunit autoritats dels pobles i ciutats que formen part del parc.

 

El diputat de medi ambient, Joan Puigdollers, el diputat d’espais naturals, Andreu Carreras, o el diputat i membre de l’Assemblea General del Consorci del parc de la Serralada de Marina, Jordi Portabella, també han assistit a aquesta visita.

Els altres punts d’interès que han visitat aquest matí han estat Sant Jeroni de la Murtra, a Badalona, el Pla de les Alzines, a Santa Coloma de Gramanet o l’ermita de Sant Pere de Reixac, a Montcada.