Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els equips en ple funcionament després de les vacances

El CCE Tiana torna amb les piles carregades

Després de les vacances de Nadal i d’una setmana de descans perquè tocava jugar contra un dels equips retirats, el CCE Tiana torna a la competició per disputar el partit contra el Juvesport de Mataró, un conjunt que ocupa l desena posició de la taula classificatòria. Una molt bona oportunitat per sumar una victòria després de les vacances. Els tianencs saben que han d’anar a per totes i sumar els tres punts que els deixarien encara més alts a la taula. A part aquest partit servirà per tancar la primera volta de la lliga. Una primera volta que ha anat pitjor del que es podria esperar en alguns aspectes.

 

El Bàsquet Tiana juga contra el Boet amb més a perdre que a guanyar

Després de guanyar la setmana passada el Bàsquet Tiana torna a tenir partit aquesta setmana contra el Boet, un equip de la zona baixa i contra el que tenen molt més a perdre que no pas a guanyar, ho explica el mateix entrenador del primer equip José Luís Martínez

 

L’equip vol tornar a mostrar la fortalesa a casa i ho farà aquesta setmana contra un dels rivals que ocupa la zona baixa i que esperen que serveixi com a motivació per afrontar el partit amb garanties.

 

El Futsal torna de vacances per jugar amb el tercer

Les vacances han estat molt llargues pel Futsal Tiana . Una setmana més que per la resta de les categories. Per aquest motiu ara arriba més descansat i amb moltes energies. Les festes han servit per seguir conjuntant l’equip. La prova de foc serà aquest cap de setmana contra el Montsant, tercer classificat i un rival a tenir en consideració. Si guanyen faran un pas més per lluitar per estar a la zona alta, el gran objectiu dels de Victor Blaya i Jordi Victor Zarraluki.

 

El Vòlei Tiana a seguir sumant.

Per últim el Vòlei Tiana. Les noies de Xavier Valls arriben aquesta setmana amb moltes ganes després de la victòria de la setmana passada contra l’Ametlla del Vallès, ara toca el Llars Mundet B, que també està per sota de la taula classificatòria. Els tianencs juguen contra un dels rivals de la zona baixa i serà un bon banc de proves per seguir endavant i pensar en el proper objectiu, evitar el descens a les fases. Tot i pensar en aquesta opció també pensaran en guanyar el partit.